
JÍDELNÍČEK pro VEŘEJNOST
Dobrou chuť :-)
21. – 25. dubna
Pondělí
- Velikonoční pondělí
Úterý
- Zeleninový vývar s pohankou
- Pizza pana kuchaře
Středa
- Špenátová polévka
- Barevná čočka s ovsem
Čtvrtek
- Zeleninový vývar s těstovinami
- Kung-pao, rýže
Pátek
- Cizrnová krémová polévka
- Brokolice zapečená s brambory a mandlemi
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře.
Změna jídelníčku vyhrazena. Informace o alergenech na vyžádání u pana kuchaře.
28. dubna – 2. května
Pondělí
- Dýňová polévka
- Gratinovaná kapusta s bramborem
Úterý
- Frankfurtská polévka
- Lasagne s červenou čočkou a zeleninou
Středa
- Zelňačka
- Znojemská omáčka s tempehem, domácí knedlík
Čtvrtek
- Nevaří se.
Pátek
- Nevaří se.